Herkent u deze uitdagingen?

 • Geen effectieve coördinatie en communicatie
  Het handhaven van een naadloze communicatiestroom tussen uw organisatie, de servicedesk en andere oplosgroepen, zowel intern als extern. Dit vereist coördinatie en samenwerking om ervoor te zorgen dat problemen snel en nauwkeurig worden behandeld.
 • Interne en externe samenwerking
  Een samenwerking tussen verschillende partijen kan uitdagingen met zich meebrengen in termen van het coördineren van activiteiten en ervoor zorgen dat alle betrokken partijen op één lijn zitten.
 • Werken met diverse oplosgroepen
  Het omgaan met verschillende oplosgroepen, zowel intern als extern, die mogelijk verschillende procedures en prioriteiten hebben. Het coördineren en beheren van deze diversiteit kan complex zijn.
 • Klantbetrokkenheid
  Het waarborgen van optimale betrokkenheid en tevredenheid van de klant, aangezien de servicedesk een belangrijk aanspreekpunt is. Klanten moeten vertrouwen op een efficiënte en effectieve ondersteuning.

Het uitvoeren van werkzaamheden als servicedesk kan lastig en tijdrovend zijn. Sovitas heeft hier daarom de oplossing in de vorm van Managed Services.

Klant- en servicegericht processen opvangen

Onze IT-support afdeling fungeert als de SPOC voor onze klanten die gebruikmaken van onze Managed Services. De servicedesk is er voor al onze klanten en is voorzien van de juiste tooling die de processen (incident-, change- en problemmanagement) opvangt. We hebben de juiste kennis in huis om de eindgebruikers op een klant- en servicegerichte wijze te helpen en snel weer aan het werk te kunnen. Bij escalaties blijft de servicedesk altijd het contactpunt tussen eindgebruiker en de oplosgroep die met de melding bezig is. Deze dienst groeit modulair mee met de groei van jouw bedrijf.

Waarom Sovitas?

Er zijn verschillende redenen waarom je voor Sovitas kiest wanneer je ondersteuning bij jouw servicedesk nodig hebt:

Processen naadloos op elkaar afgestemd

De servicedesk wordt opgenomen in de processen van onze Managed Dienst. Hiermee hebben we alle processen naadloos op elkaar afgestemd en kunnen hiermee de kwaliteit van de dienstverlening maximaliseren.

Hoog kennisniveau

Het kennisniveau van de servicedesk is erg hoog, omdat onze professionals veel ervaring hebben op dit gebied en kennis uitputten uit de verschillende omgeving die ze ondersteunen.

Korte oplossingstijd

Deze holistische manier van werk zorgt ervoor dat de collega’s meer zelf kunnen oplossen, waardoor de oplossingstijd aanzienlijk korter is.

Naam(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top