Herkent u deze uitdagingen?

  • Achterlopen op updates.
  • Achterlopen security patches.
  • Trage servers, daardoor slecht presterende applicaties.
  • Servers dienen continu beschikbaar te zijn.

Het uitvoeren van werkzaamheden als Windows systeembeheerder kan lastig en tijdrovend zijn. Sovitas heeft hier daarom de oplossing in de vorm van Managed Services.

Windows systeembeheer

Dagelijks operationeel beheer minimaliseert het risico op beveiligingslekken en cyberaanvallen. Door regelmatige monitoring en optimalisatie van “gevirtualiseerde” Windows-servers kunnen systeemprestaties worden verbeterd, wat resulteert in een soepeler functioneren van applicaties en processen.

Windows systeembeheer binnen een on-premises, private cloud of landing zone omvat het beheer, onderhoud en optimalisatie van Windows-servers en infrastructuur in een organisatie. Het omvat het installeren, configureren, monitoren en bijwerken van Windows-servers om ervoor te zorgen dat ze efficiënt en veilig functioneren. Het beheren van Windows-servers omvat het implementeren van beveiligingsmaatregelen, zoals het bijwerken van patches en het configureren van beveiligingsinstellingen.

Waarom Sovitas?

Er zijn verschillende redenen waarom u voor Sovitas kiest wanneer u ondersteuning uw Windows systeembeheer, on-premise & Azure nodig hebt:

Continuïteit en beschikbaarheid van diensten en toepassingen

Onze IT-professionals werken aan het waarborgen van de continuïteit en beschikbaarheid van diensten en toepassingen. Ze werken aan het minimaliseren van downtime en het snel herstellen van eventuele storingen.

Begrip van complexe Windows-systemen

Ze begrijpen de complexiteit van Windows-systemen en kunnen effectieve oplossingen bieden voor een brede reeks infrastructuurbehoeften.

Betrouwbare, veilige en geoptimaliseerde Windows-omgeving

Met ons Windows systeembeheer dienst los of als onderdeel van onze Managed Diensten, kunnen we klanten die hun IT-afdeling hebben uitbesteed voorzien van een betrouwbare, veilige en geoptimaliseerde Windows-omgeving.

Proactief beheer, beveiliging gerichte aanpak en flexibele infrastructuur opties

We streven naar proactief beheer, beveiliging gerichte aanpak en flexibele infrastructuuropties om jou te helpen jouw IT-omgeving te beheren en jouw bedrijfsdoelen te ondersteunen.

Naam(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top