Herkent u deze uitdagingen?

  • Bezig zijn met bepaalde vernieuwingen en/of veranderingen binnen uw eigen infrastructuur en hiervoor medewerkers nodig hebben die bekend zijn met de activiteiten die gerelateerd zijn met hardware. Denk aan hardware vervanging en verhuizing.
  • Grote aantallen hardware componenten vervangen die vaak ook verspreid zijn op verschillende locaties.

Het uitvoeren van Field services kan lastig en tijdrovend zijn. Sovitas heeft hier daarom de oplossing voor in de vorm van Professional Services.

Ondersteuning bij het vervangen en vernieuwen van hardware

Field service is een speciale dienst waarbij wij u helpen bij bijvoorbeeld het vervangen van hardware. Field service engineers zijn IT-professionals die gespecialiseerd zijn in hardware gerelateerde zaken. Zij kunnen bijvoorbeeld helpen tijdens migratieprojecten voor het vervangen van laptops, het innemen van oude laptops en het uitgeven van nieuwe laptops of smartphones.

Waarom Sovitas?

Er zijn verschillende redenen waarom u voor Sovitas kiest wanneer u ondersteuning bij het vervangen en vernieuwen van hardware nodig hebt:

Dagelijkse operatie blijft gelijk

Wij zorgen ervoor dat uw dagelijkse operatie normaal blijft draaien door projecten tijdig op te leveren.

Flexibiliteit en mobiliteit

Wij zorgen voor flexibiliteit en mobiliteit bij uw organisatie. Onze professionals beschikken over hun eigen tooling en eigen vervoer.

Naam(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top