Herkent u deze uitdagingen?

  • Werkplekken moeten voorzien worden van nieuwe operating systems, maar zelf geen Werkplekbeheerder in huis hebben om dit uit te kunnen voeren.
  • Niet de juiste kennis in huis hebben om het project uit te kunnen voeren.

Het uitvoeren van migratieprojecten kan lastig en tijdrovend zijn. Sovitas heeft hier daarom de oplossing voor in de vorm van Professional Services.

Ondersteuning bij uw migratieproject

Wij helpen u graag door onze professionals beschikbaar te stellen voor uw migratieprojecten. Wij zijn in staat om een team ervaren professionals voor u samen te stellen die het project kunnen ondersteunen. Wij noemen dit projectondersteuners, dat zijn Floorwalkers, Coördinatoren, Systeembeheerders. Dat is eigenlijk alles wat nodig is binnen een migratieproject om een project succesvol te laten verlopen.

Waarom Sovitas?

Er zijn verschillende redenen waarom u voor Sovitas kiest wanneer u ondersteuning bij uw migratieproject nodig hebt:

Focus op infrastructuur

Wij hebben de focus op het infrastructurele component binnen het Microsoft-platform als het gaat om het bieden van ondersteuning aan eindgebruikers, maar ook het begeleiden van on-prem naar de cloud.

Continu in training

Wij hebben onze mensen speciaal getraind en zijn hier continu mee bezig. Dit betekent dat u ondersteuning krijgt door professionals die de oude omgeving kennen, maar ook de nieuwe snufjes kennen van de nieuwe operating systems.

Ruime ervaring

Onze professionals hebben dit al meerdere keren uitgevoerd, dus ze hebben hier ervaring mee.

Capaciteit en kennis

Ze halen meer capaciteit binnen en ze halen meer kennis in huis

Naam(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top