Herkent u deze uitdagingen?

  • Het inkopen van hardware en het selecteren van de juiste apparatuur die past bij uw behoeften en budget.
  • Het afvoeren van oude hardware en dit op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier doen.
  • Alle gevoelige gegevens op oude hardware volledig verwijderen.

Het uitvoeren van werkzaamheden rondom life cycle van hardware kan lastig en tijdrovend zijn. Sovitas heeft hier daarom de oplossing in de vorm van Managed Services.

Het beheren van de life cycle van hardware

Wanneer u onze ‘Life cycle management’ dienst afneemt, profiteert u van diverse voordelen. We bieden een geïntegreerde en end-to-end oplossing voor hardwarebeheer, waardoor u zich kunt concentreren op hun kernactiviteiten, wetende dat uw hardware behoeften en vereisten in goede handen zijn. Door hardware bij ons aan te schaffen, kunt u profiteren van onze expertise en advies. Hierdoor kunt u de juiste keuzes maken die aansluiten bij uw bedrijfsbehoeften en budget. De zorgvuldige afvoer van oude hardware en de veilige data wiping zorgen voor gemoedsrust en beschermen de vertrouwelijke gegevens van uw organisatie.

Waarom Sovitas?

Er zijn verschillende redenen waarom u voor Sovitas kiest wanneer u ondersteuning bij de life cycle van uw hardware nodig hebt:

Geen compatibiliteit issues

Snelheid van levering

De complete cyclus van de hardware is bekend van levering tot afvoer

Het risico op dataverlies op straat is minimaal dankzij onze data wiping proces

Bij kwetsbaarheid direct inzicht in wat voor apparatuur dat van toepassing is

Up to date CMDB

Waarin wij ons echt onderscheiden

Onze ‘Life cycle management met hardware inkoop, afvoer van oude hardware en data wiping’ service onderscheidt zich door onze uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van hardware beheer en -afvoer. We hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van betrouwbare hardware oplossingen en duurzaam afvoeren van oude apparatuur. Onze dienst biedt een op maat gemaakte aanpak, waarbij we samenwerken met klanten om hun specifieke hardware behoeften te begrijpen en oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij hun zakelijke doelen. Bovendien voldoen we aan alle relevante normen en voorschriften voor gegevensbeveiliging en milieubewuste hardware-afvoer, wat resulteert in een verantwoorde en ethische benadering van hardwarebeheer.

Praktijkvoorbeeld: het leveren van een nieuwe werkplek

Voorkomend voorbeeld uit de praktijk is het leveren van een nieuwe werkplek tijdens het HR-proces van indiensttreding. Op het moment dat we overgaan tot de aanschaf en levering van hardware aan een nieuwe medewerker, is het belangrijk dat hij meteen een professionele indruk maakt op uw organisatie. Vanaf het moment dat de overdracht plaatsvindt, hebben we ons proces in principe al volledig ingericht. Hierdoor is de tijd tussen aanvraag en levering aanzienlijk korter en past veel beter in ons proces. Dit biedt veel meer zekerheid bij het leveren van goed werkende producten, inclusief de benodigde advisering.

Naam(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top