Herkent u deze uitdagingen?

  • Verlies van data
  • Integriteit van de backup
  • Kosten en flexibiliteit van data opslag.

Het uitvoeren van werkzaamheden rondom Back-up (BaaS) kan lastig en tijdrovend zijn. Sovitas heeft hier daarom de oplossing in de vorm van Managed Services.

Een online backup maken

Online backup, ook wel bekend als cloud backup, is een dienst waarbij de gegevens van een klant veilig en extern worden opgeslagen op cloud platforms of externe servers. Met online backup worden bestanden, documenten, databases, applicaties en andere belangrijke gegevens automatisch of op regelmatige basis geback-upt naar een externe locatie via internet. Dit zorgt ervoor dat de gegevens veilig zijn en kunnen worden hersteld in geval van gegevensverlies, beschadiging, hardware storingen, ransomware-aanvallen, menselijke fouten of andere calamiteiten.

Waarom Sovitas?

Er zijn verschillende redenen waarom je voor Sovitas kiest wanneer je een backup (BaaS) nodig hebt:

Geavanceerde beveiliging en privacy

We nemen de beveiliging en privacy van gegevens zeer serieus. Onze online backup-oplossing omvat geavanceerde encryptie, strenge toegangscontroles en beveiligingsmaatregelen om gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang.

Snel en betrouwbaar gegevensherstel

Ons team is getraind om snel en effectief te reageren op gegevensherstel verzoeken. We streven naar een snelle en betrouwbare gegevensherstel om de downtime tot een minimum te beperken.

Compliance en naleving

Onze online backup-oplossing voldoet aan de relevante wet- en regelgeving met betrekking tot gegevensbescherming en privacy, waardoor klanten kunnen voldoen aan wettelijke vereisten.

24/7 monitoring en ondersteuning

We bieden continu monitoring en ondersteuning voor onze online backup-dienst, waardoor klanten kunnen rekenen op maximale beschikbaarheid, integriteit van de data backup en snelle respons bij eventuele problemen.

Naam(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top