Herkent u deze uitdagingen?

  • Een gebrek aan kennis over de producten van Microsoft 365.
  • De nieuwe manier van werken voor uw eindgebruikers herinrichten zodat die wel gaan passen binnen Microsoft 365.
  • Het beheren van de licenties en de aanvragen om producten van Microsoft 365 te gebruiken.

Het uitvoeren van werkzaamheden als M365 functioneel beheerder kan lastig en tijdrovend zijn. Sovitas heeft hier daarom de oplossing in de vorm van Professional Services.

Geef M365 func­tioneel beheer uit handen

Onze M365 functioneel beheerders hebben kennis over de producten van Microsoft 365, maar daarnaast zijn ze ook in staat zijn om eindgebruikers te helpen hun weg te vinden in het gebruik van Microsoft 365. Denk aan het helpen inrichten van een OneDrive structuur om de data te kunnen opslaan, uitleg geven over hoe de nieuwe Exchange online in zijn werk gaat of Office 365-omgeving helpen uitrollen. Daarnaast is onze Functioneel beheerder voornamelijk bezig om ervoor te zorgen dat er een goede balans is tussen het activeren van eindgebruikers, zodat zij toegang krijgen tot Microsoft 365 zonder de controle over de licenties te verliezen. Denk aan een situatie waarin er bijvoorbeeld niet 1 maar 3 licenties worden aangeschaft die vervolgens nooit gebruikt worden.

Ook bieden wij ondersteuning bij het implementeren van nieuwe werkprocessen en blijven deze optimaliseren. Dit alles doen wij op een 100% veilige manier. Gevoelige bedrijfsinformatie mag uiteraard alleen terechtkomen bij de mensen die dit echt nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen.

Waarom Sovitas?

Er zijn verschillende redenen waarom je voor Sovitas kiest wanneer je ondersteuning door een M365 functioneel beheerder nodig hebt:

Veel relevante ervaring

Bij Sovitas bieden we een team van ervaren Functioneel beheerders aan. Voordat ze in deze functie aan de slag gaan, moeten ze eerst het niveau 4 van ons ontwikkelpad behalen, wat betekent dat ze waardevolle ervaring hebben als support medewerkers. Dit stelt hen in staat om de vraagstukken van eindgebruikers effectief te analyseren. Daarnaast hebben al onze beheerders hun certificering op orde.

Kennis over Microsoft 365-clientomgeving

Door hun dagelijkse werkzaamheden in de supportfunctie, hebben ze uitgebreide kennis opgebouwd van de Microsoft 365-clientomgeving en zijn ze vertrouwd met alle Microsoft 365-producten. Deze combinatie van ervaring en diepgaande kennis stelt hen in staat om onze klanten te voorzien van uitgebreide ondersteuning bij het optimaal en veilig gebruik van Microsoft 365.

Een veilige omgeving

Bij Sovitas streven we naar de beste service voor onze klanten. Onze Functioneel beheerders bieden daarom een breed scala aan ondersteuning, waarbij ze altijd de veiligheid van de Microsoft 365-omgeving in het oog houden. Zo kunnen onze klanten met een gerust hart hun Microsoft 365-producten gebruiken, wetende dat ze worden bijgestaan door bekwame en betrouwbare professionals.

Naam(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Scroll to Top