Onze IT-specialisten zijn niet bang aangelegd. Dat bleek wel tijdens het skydiven. Het is niet niks: jezelf vanaf grote hoogte laten gaan en zorgen dat je goed terechtkomt. Maar het geeft ook een enorme kick. De adrenaline die door je heen gaat tijdens het zweven en het gevoel van overwinning als je weer veilig op de grond staat. Het is toch een prestatie van formaat die je hebt geleverd

Net even anders

En dat is precies wat we met Sovitas willen. We richten ons op het detacheren van medewerkers op het gebied van support en systeem- en netwerkbeheer. Daarbij doen we een paar dingen net even anders dan onze collega’s. Zo nemen we echt de tijd voor de selectie van mensen, leiden ze gedegen op en bieden ze perspectief. We geloven dat opdrachtgever en IT’er alleen succesvol met elkaar kunnen samenwerken als de match écht goed is. Een zachte landing dus, voor zowel IT’er als opdrachtgever.

Lange zoektocht

Ook het oprichten van een bedrijf voelt als een sprong in het diepe. Na een lange zoektocht naar mijn passie ben ik uiteindelijk in de IT-sector terechtgekomen. Daar heb ik de afgelopen jaren met heel veel slimme, hardwerkende professionele mensen samen mogen werken. Nu is het tijd voor een nieuwe sprong in het diepe. Ik geloof in respect, eerlijkheid en openheid en ben gezegend met een team van gepassioneerde mensen. Samen gaan we van Sovitas een prachtig bedrijf maken. De komende maanden leest u hier regelmatig meer over onze visie op de rol van servicemedewerkers en hoe wij denken over de beste match tussen IT’er en opdrachtgever.

Wij staan voor u klaar! Sovitas inzetten voor uw organisatie?

De slimme inzet van IT in de zorg: 5 redenen om managed services in te zetten

Steeds meer zorginstellingen gebruiken managed services voor hun IT-beheer. Lees hoe managed services helpen om het beste te halen uit IT in de zorg.
Lees meer

De impact van IT bij het verbeteren van de zorg

IT speelt een cruciale rol binnen het verbeteren van de gezondheidszorg. In dit blog lees je daar meer over.
Lees meer

MSP… the Sovitas way..

Als Managed Services Provider (MSP) is het onze taak om onze klanten de best mogelijke diensten te bieden om hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Hier
Lees meer

Hoera! Wij zijn officieel ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd!

Voor ons is het belangrijk om de processen en dataverwerking op een professionele wijze in te richten. Lees hier meer.
Lees meer

Wereld back-up dag

Weet u waarom het zo belangrijk is om gebruik te maken van back-ups? Dit leest u in ons artikel.
Lees meer

ITIL 4: een stap in de toekomst van service management

ITIL 4 is volgens ons een antwoord op de uitdagingen en ontwikkelingen in de IT-wereld van vandaag. Lees hier waarom!
Lees meer
Scroll to Top