Onze IT-specialisten zijn niet bang aangelegd. Dat bleek wel tijdens het skydiven. Het is niet niks: jezelf vanaf grote hoogte laten gaan en zorgen dat je goed terechtkomt. Maar het geeft ook een enorme kick. De adrenaline die door je heen gaat tijdens het zweven en het gevoel van overwinning als je weer veilig op de grond staat. Het is toch een prestatie van formaat die je hebt geleverd

Net even anders

En dat is precies wat we met Sovitas willen. We richten ons op het detacheren van medewerkers op het gebied van support en systeem- en netwerkbeheer. Daarbij doen we een paar dingen net even anders dan onze collega’s. Zo nemen we echt de tijd voor de selectie van mensen, leiden ze gedegen op en bieden ze perspectief. We geloven dat opdrachtgever en IT’er alleen succesvol met elkaar kunnen samenwerken als de match écht goed is. Een zachte landing dus, voor zowel IT’er als opdrachtgever.

Lange zoektocht

Ook het oprichten van een bedrijf voelt als een sprong in het diepe. Na een lange zoektocht naar mijn passie ben ik uiteindelijk in de IT-sector terechtgekomen. Daar heb ik de afgelopen jaren met heel veel slimme, hardwerkende professionele mensen samen mogen werken. Nu is het tijd voor een nieuwe sprong in het diepe. Ik geloof in respect, eerlijkheid en openheid en ben gezegend met een team van gepassioneerde mensen. Samen gaan we van Sovitas een prachtig bedrijf maken. De komende maanden leest u hier regelmatig meer over onze visie op de rol van servicemedewerkers en hoe wij denken over de beste match tussen IT’er en opdrachtgever.

Wij staan voor u klaar! Sovitas inzetten voor uw organisatie?

Waarom IT detachering de toekomst van werk vertegenwoordigt

In deze blog leggen wij uit waarom IT detachering de toekomst van werk vertegenwoordigt en hoe Sovitas hierbij de organisaties kan helpen.
Lees meer

De rol van een Werkplekbeheerder in moderne bedrijfsomgevingen

In deze blog duiken we in de rol van werkplekbeheerder en hoe bedrijven als Sovitas hierin het verschil kunnen maken.
Lees meer

Whitepaper: Het tekort aan gekwalificeerd personeel in de zorg overwinnen

Weten hoe jij iets kunt doen aan het tekort aan IT-personeel in de zorg? Download dan onze whitepaper en ontdek de oplossingen.
Lees meer

Alles over de Managed Services Provider: het verlengstuk van uw IT-afdeling

In deze blogpost bespreken we hoe Managed Services u kunt helpen en hoe ze een verlengstuk van uw IT-afdeling kunnen worden.
Lees meer

Verbeter uw Service Level Agreement met een proactieve ICT Servicedesk

Een proactieve ICT Servicedesk kan een belangrijke rol spelen bij het waarborgen van hoge kwaliteit van de ICT-dienstverlening. Lees verder en ontdek hoe en waarom!
Lees meer

Waarom back-up essentieel is voor jouw digitale bescherming

Wist je dat het vandaag Wereld Back-Up dag is? Laten we eens duiken in de wereld van digitale bescherming.
Lees meer
Scroll to Top