Wat houdt ISO in?

ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging en omvat alle aspecten van onze dienstverlening. Onze managed services tak heeft haar eigen processen en de beveiliging van de data ingericht op basis van deze certificaat en zo kunnen wij onze klanten garanderen dat de verwerking van hun informatie op de juist veilige wijze gebeurd.

Met trots kunnen wij zeggen dat wij onze informatiebeveiliging goed op orde hebben!

ISO 9001 is in bijna iedere sector een begrip: het is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Onze dienst voldoet aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van onze klanten.

Beveiliging, bescherming en kwaliteit is een continue proces waarbij wij doorlopend werken aan het verbeteren van procedures en maatregelen van informatie beveiligingsbeleid. Hierdoor blijven wij onze organisatie continu verbeteren en brengen wij onszelf en uw bedrijf naar een hoger niveau.

Wilt u weten hoe wij uw bedrijf kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op.

Waarom IT detachering de toekomst van werk vertegenwoordigt

In deze blog leggen wij uit waarom IT detachering de toekomst van werk vertegenwoordigt en hoe Sovitas hierbij de organisaties kan helpen.
Lees meer

De rol van een Werkplekbeheerder in moderne bedrijfsomgevingen

In deze blog duiken we in de rol van werkplekbeheerder en hoe bedrijven als Sovitas hierin het verschil kunnen maken.
Lees meer

Whitepaper: Het tekort aan gekwalificeerd personeel in de zorg overwinnen

Weten hoe jij iets kunt doen aan het tekort aan IT-personeel in de zorg? Download dan onze whitepaper en ontdek de oplossingen.
Lees meer

Alles over de Managed Services Provider: het verlengstuk van uw IT-afdeling

In deze blogpost bespreken we hoe Managed Services u kunt helpen en hoe ze een verlengstuk van uw IT-afdeling kunnen worden.
Lees meer

Verbeter uw Service Level Agreement met een proactieve ICT Servicedesk

Een proactieve ICT Servicedesk kan een belangrijke rol spelen bij het waarborgen van hoge kwaliteit van de ICT-dienstverlening. Lees verder en ontdek hoe en waarom!
Lees meer

Waarom back-up essentieel is voor jouw digitale bescherming

Wist je dat het vandaag Wereld Back-Up dag is? Laten we eens duiken in de wereld van digitale bescherming.
Lees meer
Scroll to Top