Wat houdt ISO in?

ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging en omvat alle aspecten van onze dienstverlening. Onze managed services tak heeft haar eigen processen en de beveiliging van de data ingericht op basis van deze certificaat en zo kunnen wij onze klanten garanderen dat de verwerking van hun informatie op de juist veilige wijze gebeurd.

Met trots kunnen wij zeggen dat wij onze informatiebeveiliging goed op orde hebben!

ISO 9001 is in bijna iedere sector een begrip: het is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Onze dienst voldoet aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van onze klanten.

Beveiliging, bescherming en kwaliteit is een continue proces waarbij wij doorlopend werken aan het verbeteren van procedures en maatregelen van informatie beveiligingsbeleid. Hierdoor blijven wij onze organisatie continu verbeteren en brengen wij onszelf en uw bedrijf naar een hoger niveau.

Wilt u weten hoe wij uw bedrijf kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op.

Hoe IT detachering de productiviteit van uw team kan verhogen

Het tijdelijk inzetten van externe IT-specialisten kan de oplossing bieden voor veelvoorkomende knelpunten. In dit blog verkennen we de voordelen van IT detachering.
Lees meer

Viering van Europese Dag van de Privacy: voorblijven in het tijdperk van data

Ontdek de dringende kwesties, van datalekken tot thuiswerken, en hoe we deze uitdagingen overwinnen in ons digitale tijdperk.
Lees meer

Strategische gids voor IT-managers in de zorg

Weten hoe jij de zorg kunt ondersteunen als IT-manager? Download onze strategische gids voor IT-managers in de zorg
Lees meer

Uw ICT-servicedesk uitbesteden? Dit zijn de 4 voordelen

Steeds meer zorginstellingen gebruiken managed services voor hun IT-beheer. Lees hoe managed services helpen om het beste te halen uit IT in de zorg.
Lees meer

De slimme inzet van IT in de zorg: 5 redenen om managed services in te zetten

Steeds meer zorginstellingen gebruiken managed services voor hun IT-beheer. Lees hoe managed services helpen om het beste te halen uit IT in de zorg.
Lees meer

De impact van IT bij het verbeteren van de zorg

IT speelt een cruciale rol binnen het verbeteren van de gezondheidszorg. In dit blog lees je daar meer over.
Lees meer
Scroll to Top