Onze collega Aimane is per 1 september bij Sovitas gestart en heeft in zijn eerste week een POP-gesprek gehad! Een goed moment om een interview met Aimane te houden en te vragen hoe hij dit vond.

Hoe vond je het om op je eerste werkdag een POP-gesprek te krijgen

Voor het eerst in mijn werkervaring heb ik een heel uitgebreid POP-gesprek gehad en dat vond ik wel erg fijn om dit gelijk op mijn eerste werkdag te hebben, zodat ik gelijk een plan heb.

Waarom vond je dit fijn om gelijk te bespreken?

Hierdoor kreeg ik gelijk een idee waar ik op dit moment sta in mijn functie en waar ik mijzelf in wil ontwikkelen. Ik vind het erg fijn dat ik gelijk weet waar ik aan toe ben en wat mijn doelen zijn voor de aankomende periode.

Kan je vertellen wat er in zo’n POP-gesprek wordt besproken?

In mijn POP-gesprek werd besproken waar ik op dit moment sta met mijn technische kennis en waar ik mijzelf in wil gaan ontwikkelen en hoe ik dit ga aanpakken om daar te komen.

Wat zijn je doelen voor de aankomende periode?

Mijn doel is om meer werkervaring op te doen in mijn functie als Servicedesk medewerker en ik ga 5 certificaten behalen voor de aankomende periode.

Wanneer heb je vervolggesprek?

Regelmatig ga ik gesprekken hebben zoals evaluatiegesprekken of functioneringsgesprekken. In deze gesprekken wordt mijn POP-gesprek erbij gepakt om te kijken waar ik op dit moment sta en of ik mijn doelen ga behalen.

…nieuwsgierig geworden naar Sovitas? Ga dan direct naar onze vacaturepagina!

Andrew’s journey: een blik op het Systeembeheerdersleven

Benieuwd naar de werkzaamheden van een Systeembeheerder? Lees dan snel de blog waar Andrew uitlegt wat voor werkzaamheden hij doet.
Lees meer

Tips en Tricks voor succes als Servicedesk medewerker!

Ontdek de Tips en Tricks van een succesvolle Servicedesk medewerker en ontdek hoe ze bijdragen aan een uitstekende IT-service
Lees meer

Beau’s transformatie van Stagair naar volwaardig teamlid!

Beau heeft zijn stage bij Sovitas succesvol afgerond en is sinds juni officeel toegetreden in het team van Sovitas. Lees zijn verhaal.
Lees meer

Een dag in het leven van Aimane

Benieuwd hoe het dagelijks leven van een Servicedesk medewerker eruit ziet? Lees hier het verhaal van Aimane.
Lees meer

Hoe ondersteunt Mahmut een nieuwe klant bij outsourcingtraject?

Mahmut ondersteunt de nieuwe klant binnen een outsourcingstraject om de transitie soepel te krijgen. Lees zijn verhaal.
Lees meer

Let’s meet Andrew

Vandaag waren we bij onze collega Andrew op bezoek in Den Haag. Sinds begin van de maand mei werkt hij op een nieuwe opdracht als
Lees meer
Scroll to Top