Wil je jezelf even voorstellen?

Ik ben Andrew, ben 31 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in Vleuten. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met verschillende sporten zoals fitness en padellen en leuke dingen doen met mijn vrienden. Ik werk nu ongeveer 8 jaar in de ICT.

Hoe vind je het om te werken bij Sovitas?

Ik werk hier nu ongeveer een jaar. Ik vind het erg leuk om hier te werken door de leuke samenwerking met de collega’s, het toekomstplan die je hier krijgt en uiteraard een mooie auto vind ik het erg leuk om hier te werken.

Wat zijn je dagelijks werkzaamheden als Werkplekbeheerder?

De dagelijkse werkzaamheden wat ik doe op mijn opdracht zijn: installatie van hard- en software, VIP support, helpen met incidenten, servicedesk medewerkers ondersteunen, het bijhouden van administratie en baliewerk. Bij baliewerk help ik mensen die in-en uitdienst gaan. Hier help ik nieuwe medewerkers op weg met hun laptop. Ik zorg ervoor dat de nieuwe medewerkers om te beginnen een goede indruk krijgen over de organisatie van mijn opdrachtgever, en dat ervoor te zorgen dat zij een compleet en goed werkende werkplek van mij krijgen (laptop en applicaties). Op afspraak kunnen de medewerkers die uit dienst gaan hun laptops bij ons weer inleveren.

Wat zijn je toekomstplannen?

Ik wil mijzelf graag verder blijven ontwikkelen en doorgroeien naar Systeembeheerder. Dit wil ik in de komende 3 jaar bereiken. Ik ben daarnaast ook constant bezig om certificaten te behalen. Op dit moment ben ik bezig met Network Fundamentals en daarna wil ik graag MS100 behalen. Daarnaast ben ik vaak aanwezig bij focus team avonden waarbij we als team systeembeheer werkzaamheden uitvoeren die wij normaal gesproken niet kunnen doen in de productieomgeving van de opdrachtgever. Deze werkzaamheden doen wij binnen onze Sovitas Lab. Ik probeer in mijn functie als Werkplekbeheerder zoveel mogelijk ervaring op te doen voor mijn toekomstige rol als Systeembeheerder. Dit is altijd mijn doel geweest sinds ik in de IT-sector werk.

…nieuwsgierig geworden naar Sovitas? Ga dan direct naar onze vacaturepagina!

Andrew’s journey: een blik op het Systeembeheerdersleven

Benieuwd naar de werkzaamheden van een Systeembeheerder? Lees dan snel de blog waar Andrew uitlegt wat voor werkzaamheden hij doet.
Lees meer

Tips en Tricks voor succes als Servicedesk medewerker!

Ontdek de Tips en Tricks van een succesvolle Servicedesk medewerker en ontdek hoe ze bijdragen aan een uitstekende IT-service
Lees meer

Beau’s transformatie van Stagair naar volwaardig teamlid!

Beau heeft zijn stage bij Sovitas succesvol afgerond en is sinds juni officeel toegetreden in het team van Sovitas. Lees zijn verhaal.
Lees meer

Een dag in het leven van Aimane

Benieuwd hoe het dagelijks leven van een Servicedesk medewerker eruit ziet? Lees hier het verhaal van Aimane.
Lees meer

September staat bij Sovitas in het teken van POP-gesprekken

Bij Sovitas vinden wij het belangrijk dat er een plan is om alle werknemers persoonlijk te laten groeien en ontwikkelen naar waar zij naar toe
Lees meer

Hoe ondersteunt Mahmut een nieuwe klant bij outsourcingtraject?

Mahmut ondersteunt de nieuwe klant binnen een outsourcingstraject om de transitie soepel te krijgen. Lees zijn verhaal.
Lees meer
Scroll to Top