Wil je jezelf even voorstellen?

Ik ben Andrew, ben 31 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in Vleuten. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met verschillende sporten zoals fitness en padellen en leuke dingen doen met mijn vrienden. Ik werk nu ongeveer 8 jaar in de ICT.

Hoe vind je het om te werken bij Sovitas?

Ik werk hier nu ongeveer een jaar. Ik vind het erg leuk om hier te werken door de leuke samenwerking met de collega’s, het toekomstplan die je hier krijgt en uiteraard een mooie auto vind ik het erg leuk om hier te werken.

Wat zijn je dagelijks werkzaamheden als Werkplekbeheerder?

De dagelijkse werkzaamheden wat ik doe op mijn opdracht zijn: installatie van hard- en software, VIP support, helpen met incidenten, servicedesk medewerkers ondersteunen, het bijhouden van administratie en baliewerk. Bij baliewerk help ik mensen die in-en uitdienst gaan. Hier help ik nieuwe medewerkers op weg met hun laptop. Ik zorg ervoor dat de nieuwe medewerkers om te beginnen een goede indruk krijgen over de organisatie van mijn opdrachtgever, en dat ervoor te zorgen dat zij een compleet en goed werkende werkplek van mij krijgen (laptop en applicaties). Op afspraak kunnen de medewerkers die uit dienst gaan hun laptops bij ons weer inleveren.

Wat zijn je toekomstplannen?

Ik wil mijzelf graag verder blijven ontwikkelen en doorgroeien naar Systeembeheerder. Dit wil ik in de komende 3 jaar bereiken. Ik ben daarnaast ook constant bezig om certificaten te behalen. Op dit moment ben ik bezig met Network Fundamentals en daarna wil ik graag MS100 behalen. Daarnaast ben ik vaak aanwezig bij focus team avonden waarbij we als team systeembeheer werkzaamheden uitvoeren die wij normaal gesproken niet kunnen doen in de productieomgeving van de opdrachtgever. Deze werkzaamheden doen wij binnen onze Sovitas Lab. Ik probeer in mijn functie als Werkplekbeheerder zoveel mogelijk ervaring op te doen voor mijn toekomstige rol als Systeembeheerder. Dit is altijd mijn doel geweest sinds ik in de IT-sector werk.

…nieuwsgierig geworden naar Sovitas? Ga dan direct naar onze vacaturepagina!

Leren en werken in de IT: hoe te specialiseren in je vakgebied

Ontdek hoe je je IT-carrière naar nieuwe hoogte kunt tillen door te leren en te werken in de IT-sector. Start vandaag nog met onze tips.
Lees meer

Hoe word je een succesvolle Netwerkbeheerder: tips en tricks

Altijd al willen weten hoe je een succesvolle Netwerkbeheerder kan worden? Ontdek onze tips en tricks.
Lees meer

Alles wat je moet weten over een IT traineeship: de volledige gids

Lees snel in onze nieuwste blog hoe je met een concrete stappenplan een IT traineeship kiest.
Lees meer

Hoe word je een succesvolle Systeembeheerder: tips en tricks

Altijd al willen weten hoe je een succesvolle Systeembeheerder kan worden? Ontdek onze tips en tricks.
Lees meer

Waar moet je opletten bij het kiezen van het juiste IT traineeship?

Hoe weet je welke traineeship het beste bij jou past? in deze blog delen we de tips
Lees meer

Hoe word je een succesvolle Werkplekbeheerder: tips en tricks

Altijd al willen weten hoe je een succesvolle werkplekbeheerder kan worden? Ontdek onze tips en tricks.
Lees meer
Scroll to Top