Wil je jezelf even voorstellen?

Ik ben Mahmut, ben 27 jaar oud en woon in Heerhugowaard. Ik werk sinds vorig jaar oktober bij Sovitas. Naast mijn werk ben ik ook bezig met een hbo-bachelor ICT-opleiding in deeltijd. Ik zit op dit moment in mijn laatste jaar en ik ga dit jaar starten met afstuderen.

Op wat voor opdracht zit je nu?

Op dit moment zit ik op een opdracht bij een nieuwe klant van Sovitas. Op deze opdracht ondersteun ik de Servicedesk en ben ik de tussenpersoon voor de nieuwe samenwerking.

Wat houdt jouw rol precies in?

Naast het oppakken van calls intern bij de klant, ben ik ook samen met een andere collega van Sovitas verantwoordelijk om de calls door te zetten naar de tweede- en derdelijns van de Sovitas Service Center. We zorgen ervoor dat deze calls de juiste informatie bevatten zodat ze makkelijker de calls kunnen oppakken.

Hoe vind je het om te helpen bij een nieuwe klant in de transitiefase?

Ik heb al ervaring met het ondersteunen van een nieuwe klant in de transitiefase. Bij mijn eerdere ervaring deed ik eerste- en tweedelijns taken, maar ook functioneel beheer. Ik ben hier bezig geweest met het optimaliseren van de dienstverlening. Op dit moment houd ik mij ook bezig met het optimaliseren van de dienstverlening. Ik kijk en denk mee met de nieuwe klant over de punten die verbeterd kunnen worden en hoe we dit zo snel mogelijk kunnen oppakken vanuit Sovitas.

Wat zijn jouw toekomstplannen?

Ik zit op dit moment in het laatste jaar van mijn opleiding en in februari ga ik starten met afstuderen. Het liefst wil ik mijn afstudeeropdracht combineren met een adviserende functie waarbij ik een adviesrapport kan schrijven. Naast het afstuderen ga ik ook een minor volgen over Power BI.

Als ik mijn diploma heb behaald zou ik graag een functie willen hebben waar ik mij bezig kan houden met data. Ik ben goed en snel in het beheren van Microsoftapplicaties zoals Office 365 en SharePoint. Het lijkt mij ook erg leuk om daar consultancy werk in te doen.

…nieuwsgierig geworden naar Sovitas? Ga dan direct naar onze vacaturepagina!

Andrew’s journey: een blik op het Systeembeheerdersleven

Benieuwd naar de werkzaamheden van een Systeembeheerder? Lees dan snel de blog waar Andrew uitlegt wat voor werkzaamheden hij doet.
Lees meer

Tips en Tricks voor succes als Servicedesk medewerker!

Ontdek de Tips en Tricks van een succesvolle Servicedesk medewerker en ontdek hoe ze bijdragen aan een uitstekende IT-service
Lees meer

Beau’s transformatie van Stagair naar volwaardig teamlid!

Beau heeft zijn stage bij Sovitas succesvol afgerond en is sinds juni officeel toegetreden in het team van Sovitas. Lees zijn verhaal.
Lees meer

Een dag in het leven van Aimane

Benieuwd hoe het dagelijks leven van een Servicedesk medewerker eruit ziet? Lees hier het verhaal van Aimane.
Lees meer

September staat bij Sovitas in het teken van POP-gesprekken

Bij Sovitas vinden wij het belangrijk dat er een plan is om alle werknemers persoonlijk te laten groeien en ontwikkelen naar waar zij naar toe
Lees meer

Let’s meet Andrew

Vandaag waren we bij onze collega Andrew op bezoek in Den Haag. Sinds begin van de maand mei werkt hij op een nieuwe opdracht als
Lees meer
Scroll to Top