Wil je jezelf even voorstellen?

Ik ben Mahmut, ben 27 jaar oud en woon in Heerhugowaard. Ik werk sinds vorig jaar oktober bij Sovitas. Naast mijn werk ben ik ook bezig met een hbo-bachelor ICT-opleiding in deeltijd. Ik zit op dit moment in mijn laatste jaar en ik ga dit jaar starten met afstuderen.

Op wat voor opdracht zit je nu?

Op dit moment zit ik op een opdracht bij een nieuwe klant van Sovitas. Op deze opdracht ondersteun ik de Servicedesk en ben ik de tussenpersoon voor de nieuwe samenwerking.

Wat houdt jouw rol precies in?

Naast het oppakken van calls intern bij de klant, ben ik ook samen met een andere collega van Sovitas verantwoordelijk om de calls door te zetten naar de tweede- en derdelijns van de Sovitas Service Center. We zorgen ervoor dat deze calls de juiste informatie bevatten zodat ze makkelijker de calls kunnen oppakken.

Hoe vind je het om te helpen bij een nieuwe klant in de transitiefase?

Ik heb al ervaring met het ondersteunen van een nieuwe klant in de transitiefase. Bij mijn eerdere ervaring deed ik eerste- en tweedelijns taken, maar ook functioneel beheer. Ik ben hier bezig geweest met het optimaliseren van de dienstverlening. Op dit moment houd ik mij ook bezig met het optimaliseren van de dienstverlening. Ik kijk en denk mee met de nieuwe klant over de punten die verbeterd kunnen worden en hoe we dit zo snel mogelijk kunnen oppakken vanuit Sovitas.

Wat zijn jouw toekomstplannen?

Ik zit op dit moment in het laatste jaar van mijn opleiding en in februari ga ik starten met afstuderen. Het liefst wil ik mijn afstudeeropdracht combineren met een adviserende functie waarbij ik een adviesrapport kan schrijven. Naast het afstuderen ga ik ook een minor volgen over Power BI.

Als ik mijn diploma heb behaald zou ik graag een functie willen hebben waar ik mij bezig kan houden met data. Ik ben goed en snel in het beheren van Microsoftapplicaties zoals Office 365 en SharePoint. Het lijkt mij ook erg leuk om daar consultancy werk in te doen.

…nieuwsgierig geworden naar Sovitas? Ga dan direct naar onze vacaturepagina!

Leren en werken in de IT: hoe te specialiseren in je vakgebied

Ontdek hoe je je IT-carrière naar nieuwe hoogte kunt tillen door te leren en te werken in de IT-sector. Start vandaag nog met onze tips.
Lees meer

Hoe word je een succesvolle Netwerkbeheerder: tips en tricks

Altijd al willen weten hoe je een succesvolle Netwerkbeheerder kan worden? Ontdek onze tips en tricks.
Lees meer

Alles wat je moet weten over een IT traineeship: de volledige gids

Lees snel in onze nieuwste blog hoe je met een concrete stappenplan een IT traineeship kiest.
Lees meer

Hoe word je een succesvolle Systeembeheerder: tips en tricks

Altijd al willen weten hoe je een succesvolle Systeembeheerder kan worden? Ontdek onze tips en tricks.
Lees meer

Waar moet je opletten bij het kiezen van het juiste IT traineeship?

Hoe weet je welke traineeship het beste bij jou past? in deze blog delen we de tips
Lees meer

Hoe word je een succesvolle Werkplekbeheerder: tips en tricks

Altijd al willen weten hoe je een succesvolle werkplekbeheerder kan worden? Ontdek onze tips en tricks.
Lees meer
Scroll to Top