Werkplekbeheerder vacature

De brug tussen support en een netwerkbeheerder

Solliciteer op een vacature als Werkplekbeheerder en ga on-site aan de slag met support. Je werkt aan uitdagingen en lost complexe problemen op, bij de klant op locatie. Zo ben je de brug tussen support aan de ene kant en systeem-/netwerkbeheer aan de andere kant.

Wat doet een Werkplekbeheerder?


Dankzij jouw aanwezigheid bij de klant op locatie weet je wat er speelt en kun je direct schakelen als er hulp nodig is. Aan de andere kant gebruik je een registratietool zoals TOPdesk, om netjes bij te houden wat er gebeurt.

Solliciteer op een uitdagende functie binnen ICT, waarbij je veel contact hebt met mensen op de werkvloer. Dat doe je op locatie, zodat geen dag hetzelfde is. Als jij kiest voor de ICT Werkplekbeheerder vacatures weet je zeker dat je spannende en gevarieerde werkdagen tegemoet gaat.

Je hebt vanuit de vacature voor een functie als Werkplekbeheerder vervolgens de mogelijkheid om door te groeien naar bijvoorbeeld netwerkbeheerder. Op die manier krijg je meer verantwoordelijkheden en werk je aan grotere uitdagingen.


Verantwoordelijkheden


Brug tussen support en netwerkbeheer

Je denkt na over de front-end van de infrastructuur en zit bij de klant op locatie. Zo ben je de brug tussen netwerkbeheer en support, als belangrijk aanspreekpunt als de klant uitdagingen ervaart.

On-site support verlenen

Je verleent support bij werkzaamheden als dat niet van afstand kan. Je plaatst een PC, vervangt een muis of toetsenbord en je helpt nieuwe medewerkers vertrouwd te raken met de hardware en software op locatie.

Eerste aanspreekpunt

Je bent aanwezig op locatie, dus medewerkers van de klant kunnen je meteen aanspreken als ze vragen hebben.

Junior, medior en senior


De ICT vacatures voor Werkplekbeheerder zijn er op het niveau van junior, medior en senior.

De systeembeheerder

Junior Werkplekbeheerder

Als junior Werkplekbeheerder ben je een ervaren Servicedesk medewerker met extra bevoegdheden. Je lost de uitdagingen ter plekke op en bent aanwezig op de werkvloer. Je ondersteunt bijvoorbeeld bij migraties of je installeert een nieuwe image op een werkplek.

Medior Werkplekbeheerder

Als medior Werkplekbeheerder ken je de infrastructuur bij de klant op locatie. Je werkt on-site, bijvoorbeeld aan het uitrollen van nieuwe images, het patchen van netwerken en het vervangen en/of bestellen van hardware. Zo ben je een verlengstuk voor de systeembeheerder.
Senior Werkplekbeheerder

Als senior Werkplekbeheerder ben je betrokken bij migraties. Je bent meewerkend voorman of -vrouw en je hebt te maken met de complete KA-omgeving, dus PC’s, laptops, tablets, mobile device management en VM’s.

Vacature voor Werkplekbeheerder

Zoek je een vacature als werkplekbeheerder? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent op het gebied van ICT. We werken voor organisaties voornamelijk in de Randstad.

Solliciteer op onze vacature als Werkplekbeheerder (https://www.sovitas.nl/jobs/detail/werkplekbeheerder-2) en vertel ons meer over jouw achtergrond, expertise en motivatie om voor een nieuwe opdrachtgever aan de slag te gaan. Wij zijn jouw specialist in werkplekbeheer detachering.

Laat wat van je horen...