Voor professionals 


Wie zijn wij?Lees verder

Wat bieden wij?Lees verder

OntwikkelpadLees verder

Wat moet je al in je bagage hebben?


Lees verder

Ons ontwikkelpad is de kompas die jou de weg wijst van Starter tot Expert.


 
 

Starter

Iedereen met een MBO ICT diploma (n3 of n4) krijgt de kans en de mogelijkheid om op een constructief en weloverwogen wijze de eerste stappen van zijn carrière te zetten als IT Support Professional.

Medior

Mediors binnen onze ontwikkelpad zijn professionals die goed thuis zijn binnen de Microsoft infrastructuur op vlak van Support en System engineering. Maar ze zijn nog niet klaar.

Specialist

Bye bye Support... Hello Infrastructure. Het serieuze werk als beheerder is begonnen. Je heb met succes jouw eerste beheer ervaring achter de rug. De techniek kent voor jou geen geheimen meer.

Junior

Het niveau Junior heb je nadat je succesvol onze starters niveau hebt behaald en inmiddels beschikt over een gedegen Servicedesk ervaring en de vereiste certificeringen. Vanaf dit moment gaan we onze journey voortzetten.

Senior

Op Senior niveau bevinden zich HBO-ers die instaat onder andere System&Network Engineering werkzaamheden kunnen uitvoeren. Daarnaast hebben ze ook de taak om Starters te helpen en te begeleiden om in hun voetstappen te treden.

Expert

Mee draaien in projecten en meedenken/ schrijven van offertes horen nu tot jouw taken pakket. Men is gecharmeerd van jouw kennis en kunde waardoor ze geneigd zijn langer gebruik te blijven maken van jouw diensten.

Laat wat van je horen....

 Chams Daafi |  Managing Director |  06-24207282 |  cdaafi@sovitas.nl


Verder lezen?

Vacatures

VACATURES
Blog

BLOG
Carriere

ONTWIKKELPAD