Detachering en Projecten

We weten uit ervaring dat een goede voorselectie, intake en begeleiding van onze professionals verloop voorkomen wordt. Zo kunt u blijven rekenen op de mensen die namens ons gaan zorgen voor uw servicedesk, support en beheer van uw kantoorautomatisering.

Door uitgebreid voor te bespreken met u en de kandidaat en daarna een intensieve begeleiding te starten, bieden we onze professionals een voorspelbare opdracht en stabiele leeromgeving, en u een gegarandeerde inzet.

Dit betekent dat onze intakegesprekken wat langer duren en onze begeleiding wat meer tijd vereist, ook van u, maar dat betaalt zich ruimschoots terug tijdens de verdere samenwerking.

Voor opdrachtgevers

Sovitas is gespecialiseerd in (remote) servicedesk, support en beheer van omgevingen voor kantoorautomatisering. Onze klanten zijn organisaties met 100 à 500 werknemers. We bieden ondersteuning vanaf onze locatie, ook in de vorm van managed services, of op uw locatie via detachering of projecten.


Wie zijn we?

Sovitas is gespecialiseerd in (Remote) servicedesk, support en beheer van KA omgevingen voor klanten met 100-500 werknemers. We bieden…

Meer

Onze werkwijze

Onze producten zijn een combinatie van het beschikbaar hebben van mankracht voor support, systeem en netwerkbeheer in combinatie met het bieden van diensten binnen de genoemde disciplines.

Meer

Servicedesk & Reporting

Managed dienstverlening vraagt om voortdurende optimalisatie. Die monitoren wij (redelijk obsessief) t.o.v. onze nulmeting m.b.v. speciaal daarvoor ontwikkelde…

Meer

Managed Services

Wij leveren remote ondersteuning voor servicedesk, support en beheer van kantoor automatisetingsomgevingen vanuit onze managed services afdeling…

Meer


 

Verder lezen?

Vacatures

VACATURES
Blog

BLOG
Carriere

ONTWIKKELPAD