Wel de lusten ...niet de lasten.  

Voor de gebruiker moeten ICT-oplossingen simpel en krachtig zijn. Wij zorgen daarvoor.

 DAAG ONS UIT...

Opdrachtgevers


Sovitas is gespecialiseerd in (remote) servicedesk, support en beheer van omgevingen voor kantoorautomatisering. Onze klanten zijn organisaties met 100 à 500 werknemers. We bieden ondersteuning vanaf onze locatie, ook in de vorm van managed services, of op uw locatie via detachering of projecten.Wie zijn we?

Sovitas is gespecialiseerd in (remote) servicedesk, support en beheer van omgevingen voor kantoorautomatisering. Onze klanten zijn organisaties met 100 à 500 werknemers. We bieden…

Meer

Onze werkwijze

Onze producten zijn een combinatie van mankracht en diensten. We hebben professionals beschikbaar voor support, systeem en netwerkbeheer. Tegelijk bieden we diensten binnen die disciplines.

Meer

Servicedesk & Reporting

Managed dienstverlening vraagt om voortdurende optimalisatie. Die monitoren wij (redelijk obsessief) ten opzichte van onze nulmeting met speciaal daarvoor ontwikkelde Power-BI dashboarding.

Meer

Detachering en projecten

We weten uit ervaring dat een goede voorselectie, intake en begeleiding van onze professionals verloop voorkomen wordt. Zo kunt u blijven rekenen op de mensen die namens ons voor uw IT gaan zorgen.

Meer

Managed Services

Wij leveren remote ondersteuning voor servicedesk, support en beheer van omgevingen voor kantoorautomatisering vanuit onze managed services-afdeling…

Meer

Verder lezen?

Vacatures

VACATURES
Blog

BLOG
Carriere

ONTWIKKELPAD

Laat wat van je horen...

 Chams Daafi |   Managing Director |   06-24207282 |   cdaafi@sovitas.nl